Plopsa Station Antwerp

Nieuwe naam van verlieslijdend pretpark Comics Station bekend

17-02-2020, 15.46 uur | Reacties

Het verlieslijdende pretpark Comics Station Antwerp krijgt niet alleen een nieuwe eigenaar, maar ook een nieuwe naam. Nu de Plopsa Group het overdekte attractiepark in treinstation Antwerp-Centraal heeft overgenomen, wordt de naam gewijzigd in Plopsa Station Antwerp.

Dat bevestigt een woordvoerder van Plopsa aan Looopings. "We vonden het belangrijk om de link met de ligging en het verleden te behouden", aldus de voorlichter.


ZIE OOK: Verlieslijdend pretpark Comics Station wordt toch overgenomen door Plopsa

De trekpleister is sinds half november vorig jaar dicht vanwege financiƫle problemen. Een faillissement lag op de loer. Dankzij de overname is de toekomst van het pretpark, dat in het teken stond van Belgische striphelden, veiliggesteld.

De komende tijd worden verschillende attracties aangepast. Stripfiguren als Suske en Wiske, Jommeke en Urbanus krijgen gezelschap van Studio 100-karakters als Maya de Bij en clown Bumba.

Eind 2020
Wanneer bezoekers weer welkom zijn, is nog niet duidelijk. In eerste instantie sprak men over een heropening op zaterdag 4 april. Later werd dat moment uitgesteld naar woensdag 1 juli. Nu staat op de officiƫle Plopsa-site dat het attractiepark pas "eind 2020" weer toegankelijk is.

ZIE OOK: Heropening van Belgisch pretpark Comics Station drie maanden uitgesteld

Reacties