Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Unieke Efteling-hamsters te koop bij Albert Heijn

15-02-2020, 16.27 uur | Reacties

Albert Heijn verkoopt vanaf maandag speciale Efteling-hamsters. Klanten van de supermarktketen kunnen dan hamstersknuffels mee naar huis nemen met bekende Efteling-kostuums aan. De schattige dieren zijn verkleed als een elfje uit Droomvlucht, Draak Lichtgeraakt, Roodkapje en de Vliegende Fakir.

De knuffels worden niet in het attractiepark verkocht. Ze zijn voor 7 of 8 euro verkrijgbaar bij de meeste AH-supermarkten. Hamsters zijn al jaren de mascottes van Albert Heijn. Ze werden jaren geleden geïntroduceerd ter gelegenheid van de Hamsterweken.

Bij Albert Heijn kan van maandag 17 februari tot en met zondag 1 maart gespaard worden voor korting op Efteling-tickets. Bij 5 euro aan boodschappen krijgen klanten één zegel. Een volle spaarkaart - met vier zegels - is goed voor 12,50 euro korting op toegangskaarten van 45 euro, die het hele jaar geldig zijn, of laagseizoentickets van 41 euro.Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be