Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen-directrice Angelique Klar doorgezaagd in radio-interview

20-07-2012, 17.04 uur

Slagharen-directrice Angelique Klar mocht vanochtend op de radio vertellen hoe goed haar attractiepark ervoor staat. Het zou een voorspelbaar promotiepraatje worden, ware het niet dat BNR Nieuwsradio-presentator Paul van Liempt zich had ingelezen.

Dus toen Klar begon over alsmaar stijgende bezoekersaantallen, werd ze geconfronteerd met een artikel dat vorig jaar op Looopings verscheen. Van Liempt: "Ik lees op een website dat Slagharen liegt over bezoekersaantallen. Dan ben ik toch wat sceptisch." En vervolgens: "Als er meer mensen komen door veel kortingen, is de omzet relatief lager. Toch?"

Het interview werd er niet gezelliger op. De hakkelende en stotterende Klar maakte sowieso geen sterke indruk. Van Liempt vroeg haar bijvoorbeeld hoe Slagharen de concurrentie met Hellendoorn aangaat. Klar: "Nou, wij focussen daarop, op een aantal onderdelen binnen de groep, waarin we zeggen van nou, euh, uiteraard de veiligheid."

Helemaal gênant werd het toen de directrice haar eigen beleid vergeten bleek te zijn. "Wij hebben de vijf S'en: Safety, Smiles, Sale, Savings." Dat zijn er dus maar vier. En zo ging het nog een tijdje door. Beluister het interview online.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be