Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Tibidabo

13-jarig meisje aangerand in Spaans pretpark

14-02-2020, 19.31 uur

In het Spaanse pretpark Tibidabo, aan de rand van Barcelona, is in juli 2016 een 13-jarig meisje aangerand. De dader was een jongen van 21 jaar. De zaak komt nu pas voor de rechter.

Het slachtoffer woonde in een internaat en was op schoolreisje. Ze ontmoette de jongen in één van de attracties, waar de twee begonnen te zoenen. Hij stelde voor om samen naar de toiletten te gaan om meer privacy te hebben. Volgens de officier van justitie kleedde de dader eerst zichzelf en vervolgens het meisje uit. Door zijn fysieke kracht kon ze geen weerstand bieden.

Het meisje schreeuwde meerdere keren dat ze niet wilde, maar de jongen bleef doorgaan. Vrienden van het slachtoffer kwamen op het lawaai af en wisten de aanranding uiteindelijk te stoppen. Tegen de dader is een celstraf van acht jaar geëist.

Meer Tibidabo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be