Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Spectaculaire attractie verdwijnt al na één jaar van Nederlandse kermis

12-02-2020, 12.53 uur | Reacties

Nederland heeft niet lang kunnen genieten van een heftige nieuwe kermisattractie. De thrillride Devil Rock, die vorig jaar werd geïntroduceerd op de Nederlandse kermis, verdwijnt nu alweer naar het buitenland. Exploitant Sipkema heeft de molen verkocht aan Duitser Mathias Straube.

Dat betekent dat Devil Rock komend seizoen door Duitsland gaat reizen en Nederlandse kermissen links laat liggen. Eigenaar Straube adverteert nu met de slogan "de comeback van het jaar". "De gruwelijke loopingcarrousel is terug!", staat op een flyer. "Uniek in Duitsland."

Devil Rock is een attractie van het type flic flac, begin jaren negentig gebouwd door de Duitse fabrikant Huss. Vorig jaar stond de ride op kermissen in onder andere Uden, Eindhoven en Weert.

Meer kermis
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be