Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
DierenPark Amersfoort

Gratis toegang bij DierenPark Amersfoort met 'poepnaam'

11-02-2020, 14.24 uur

DierenPark Amersfoort geeft iedereen met een 'poepnaam' komend weekend gratis toegang. Wie een achternaam heeft die te maken heeft met poep, mag op zaterdag 15 februari zonder te betalen naar binnen. De actie valt samen met het evenement Poep & Zoo, dat plaatsvindt in de voorjaarsvakantie.

Tot en met zondag 1 maart staat de dierentuin helemaal in het teken van ontlasting, met een hoop extra activiteiten. "Poep klinkt misschien een beetje vies, maar er is veel over te vertellen", laat het park weten. "Het programma is binnen, dus de ouders kunnen lekker opwarmen met een warme drank terwijl de kinderen in de wereld van de drol duiken."

Bij de entree wordt bepaald of een achternaam aan de eis voldoet. DierenPark Amersfoort geeft op social media al een paar voorbeelden: Plasterk, Plas, de Hoop, Aarsman, Hol, Vollebroek en Plasman. "Heb je twijfel over je achternaam, dan kun je dit van tevoren navragen." Een geldig legitimatiebewijs is verplicht.

Luchtje
"Niet iedereen is misschien altijd even blij met een achternaam met een luchtje eraan, maar bij ons hebben deze mensen juist geluk", zegt een voorlichter.

Meer DierenPark Amersfoort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be