Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Vader bestelt per ongeluk gigantische dinosaurus voor zoontje

11-02-2020, 21.36 uur | Reacties

Een Engelse vader kan voorlopig niet meer stuk bij zijn 4-jarige zoontje. Het jochie vroeg al maanden om de grootste dinosaurus die zijn vader kon vinden. De man wist er eentje op de kop te tikken bij een gesloten pretpark, maar moest even slikken toen het gevaarte werd bezorgd.

Sinds de kleuter de Disney-film Dinosaur heeft gezien, is hij geobsedeerd door dinosaurussen. Zijn favoriet is de Carnotaurus. Tijdens een online zoektocht stuitte vader Andre Bisson op het vorig jaar gesloten Tamba Park, gelegen op het Engelse eiland Jersey. Het management verkocht een aantal dinobeelden, waaronder de felbegeerde Carnotaurus.

Omdat details in de advertentie ontbraken, wist Bisson niet hoe groot de dino precies zou zijn. Dat veranderde toen hij een foto van het transport onder ogen kreeg. Het nieuwe speelkameraadje voor zijn zoon bleek 2,3 meter hoog en maar liefst 6 meter lang. Het beeld moest met een kraan over het huis worden getakeld.

Brullen
De Carnotaurus staat inmiddels in de tuin van Theo, op het Engelse eiland Guernsey. Theo is maar wat blij met zijn verlate kerstcadeau. Oorspronkelijk kon de dinosaurus ook brullen, een functie die vader Bisson binnenkort hoopt te herstellen.

Meer nieuws
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be