Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling zondag gewoon open ondanks zware storm

08-02-2020, 17.24 uur

Ondanks de zware storm die zondag over ons land raast, gaat de Efteling gewoon open. Dat bevestigt een woordvoerster van het Kaatsheuvelse attractiepark aan Looopings. Weerinstituut KNMI heeft voor alle provincies code oranje afgekondigd vanwege windstoten.

Op veel plekken in het land worden maatregelen getroffen. In de Efteling zijn bezoekers gewoon welkom als gewoonlijk, aldus de voorlichtster. Wel kan het voorkomen dat buitenattracties in verband met de harde wind stilgezet worden.

"We gaan uit van code oranje", zegt de woordvoerster. "Alle attracties worden zondagochtend opgestart, maar we houden er wel rekening mee dat we enkele buitenattracties tijdelijk moeten sluiten."

Vlaggen
De Efteling houdt de situatie naar eigen zeggen nauwlettend in de gaten. "We zijn extra alert." Op sommige plekken zijn al voorzorgsmaatregelen genomen. Zo werden hier en daar vlaggen en banners verwijderd en terrastafels omgekeerd.

Andere grote Nederlandse attractieparken, zoals Slagharen, Duinrell en Walibi Holland zijn in deze periode van het jaar sowieso dicht. In Toverland zijn alleen twee overdekte gedeeltes toegankelijk. De Efteling kent een jaarrondopenstelling.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be