Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Muur in Efteling-attractie Symbolica blijft afbrokkelen

10-02-2020, 20.28 uur

De Efteling zit in haar maag met een kapotte muur in de attractie Symbolica. Die blijft maar afbrokkelen. Hoewel al verschillende keren geprobeerd is om er iets aan te doen, heeft het park nog geen blijvende oplossing gevonden. Dat bevestigt een woordvoerder aan Looopings.

Het probleem doet zich al geruime tijd voor bij een muur in het uitstapstation van de darkride. "Wat we ook doen, de muur blijft uit elkaar vallen", vertelt een anonieme Efteling-medewerker. In de wand zijn grote scheuren zichtbaar. De stuclaag komt los. Een gedeelte van het station is daarom afgezet.

"Het klopt dat de muur aan het afbrokkelen is", zegt een voorlichter. "We zijn aan het kijken hoe we dit permanent kunnen oplossen." Symbolica opende zo'n tweeënhalf jaar geleden, in de zomer van 2017. Er worden af en toe nog steeds aanpassingen doorgevoerd.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be