Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Europa-Park verkoopt bijzondere tassen gemaakt van oude posters

06-02-2020, 23.24 uur

Europa-Park heeft een nieuwe bestemming gevonden voor oude reclameposters. Van grote banners die gebruikt werden om evenementen te promoten, zijn tassen gemaakt. Ze worden verkocht in de webshop van het Duitse attractiepark, zolang de voorraad strekt.

Voor het maken van de bijzondere souvenirs werd een vereniging van mensen met een handicap ingeschakeld. De tassen, voorzien van een flap met klittenband en een verstelbaar hengsel, hebben een afmeting van 30 bij 35 centimeter. In de binnenkant is een klein zakje gemaakt voor bijvoorbeeld sleutels.

Elk exemplaar is uniek, laat Europa-Park weten. Er zijn onder meer tassen met reclame voor horrorevenement Traumatica, waterpark Rulantica en een duikshow. "Het uiterlijk en het aard van het materiaal kunnen daarom enigszins variëren", waarschuwt men. De voorraad is dan ook beperkt. Eén tas kost 49 euro.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be