Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn toont nieuw ontwerp voor attractie Jungle Expedition

05-02-2020, 16.00 uur | Reacties

Avonturenpark Hellendoorn laat een nieuwe tekening zien voor de attractie Jungle Expedition. De veertig jaar oude waterbaan ondergaat deze winter een grote opknapbeurt. Een duistere grot aan het einde van de boottocht wordt daarbij getransformeerd tot een Maya-tempel.

Dat blijkt uit een gedetailleerd ontwerp voor de vernieuwde scène. Het nieuwe verhaal achter de attractie gaat over avonturier Roger en zijn papegaai Geelsnavel. De grot zelf kent ook een eigen verhaallijn, over een hebzuchtige Maya-koning die zo gierig was dat de goden hem voor straf in een monsterspin veranderden.

"Die legende wordt echter niet expliciet uitgelegd", vertelt een woordvoerder van het Overijsselse pretpark aan Looopings. "Bezoekers moeten het zelf bij elkaar puzzelen aan de hand van de vele hints langs de baan en de nieuwe scènes." De boten zijn voorzien van audioinstallaties.

Monster
Voorheen eindigde de vaartocht met een grot waar opvarenden geconfronteerd werden met een groot monster. De attractie heette toen Jungle Monster. Eerder werd de naam Junglevaart gebruikt. Het nieuwe seizoen van Avonturenpark Hellendoorn start op zaterdag 4 april.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be