Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Kluisje Tikibad leeggehaald: gestolen bankpasjes gebruikt in Rotterdam

05-02-2020, 20.23 uur

De politie is op zoek naar een vrouw die spullen gekocht heeft met behulp van gestolen bankpassen uit het Tikibad. Afgelopen zomer werd in het zwemparadijs van Duinrell een kluisje van een gezinnetje uit Lekkerkerk stiekem opengemaakt, waarna alle waardevolle spullen zijn meegenomen.

Het gaat om een merktas, een telefoon, een autosleutel en een portemonnee met bankpassen. Uit de auto van het gezin - op de parkeerplaats van Duinrell - zijn vervolgens een navigatiesysteem, een iPad en een horloge ontvreemd.

Niet veel later werden de pasjes door een onbekende vrouw gebruikt in Rotterdam. Middels contactloos betalen kocht zij er onder meer sigaretten en een broodje mee, blijkt uit camerabeelden.

Tv-zender
De diefstal vond op 31 augustus plaats, maar kwam deze week pas onder de aandacht dankzij een opsporingsprogramma op de regionale tv-zender Omroep West. Door de beelden te verspreiden, hoopt de politie meer informatie te krijgen over de vrouw in kwestie. Of het ook om de persoon gaat die de kluis heeft leeggehaald, is niet helemaal zeker.

In dezelfde maand werd het Wassenaarse attractiepark ook opgeschrikt door de diefstal van een geldkluis bij een spellenhal. Daar vroeg de politie in december nog aandacht voor.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be