Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Zoo Antwerpen

Dierentuin Antwerpen deelt vrijkaarten uit vanwege overlast

05-02-2020, 12.00 uur

De dierentuin van Antwerpen komt met een goedmakertje voor bezoekers. Wie het dierenpark de komende tijd bezoekt, mag gratis nog een keer terugkomen. Bezoekers kunnen namelijk hinder ondervinden van verbouwingen. Om die reden ontvangt iedereen een gratis drankje én een vrijkaart.

Zoo Antwerpen is op veel plekken bezig met werkzaamheden. "Deze werken vinden plaats in de winter omdat er dan minder bezoekers zijn", vertelt een woordvoerster aan regionale media. "Maar in een bedrijf dat 365 dagen per jaar open is, zijn dit soort ingrijpende werken niet te verbergen."

De gratis tickets zijn bedoeld "om de pijn wat te verzachten". Ook abonnees krijgen een vrijkaart. "Die mogen er dan iemand anders een plezier mee doen", aldus de voorlichtster. Uitgedeelde toegangskaarten kunnen ingewisseld worden tussen 4 april en 31 augustus.

Verhuizen
Zoo Antwerpen investeert 18 miljoen euro in de renovatie van een groot dierencomplex met zeeleeuwen, sneeuwluipaarden, amoertijgers en brilberen. Voorlopig worden de zeeleeuwen opgevangen in het oude zeehondenverblijf. De zeehonden zijn tijdelijk te vinden in het nijlpaardenbassin. Ze verhuizen later naar een vijver waar vroeger pelikanen zaten.

Meer Zoo Antwerpen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be