Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland maakt eerste namen voor YouTube-evenement bekend

15-02-2020, 13.11 uur

Toverland organiseert komend voorjaar opnieuw een speciale YouTube-dag. Op zondag 17 mei staat het Limburgse attractiepark de hele dag in het teken van bekende youtubers. Vandaag worden de eerste namen bekendgemaakt.

Dat zijn Kelvin Boerma, beter bekend als Kalvijn, Rutger Vink van YouTube-kanaal Furtjuh, Thomas van Grinsven ('Gewoon Thomas') en tweelingzussen Mylène en Rosanne Waalewijn.

Bij elkaar zijn de internethelden goed voor enkele miljoenen YouTube-abonnees. Het evenement wordt YoutubersxToverland genoemd. Meer namen volgen later. Het programma is nog niet bekend, maar het park belooft "spraakmakende en exclusieve activiteiten".

Meet-and-greets
Vorig jaar bracht een YouTube-dag in Toverland duizenden fans op de been. Toen waren onder andere Enzo Knol, Milan Knol, Dylan Haegens en Dionne Slagter te gast. Het programma bestond uit optredens, vragenrondes en meet-and-greets.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be