Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland introduceert nieuwe souvenirs voor achtbaanfans

28-05-2020, 13.58 uur

In Walibi Holland zijn sinds de start van het pretparkseizoen nieuwe souvenirs verkrijgbaar. Achtbaanfans kunnen nu truien, shirts, sleutelhangers, magneten, pins en mokken aanschaffen met logo's van bekende rollercoasters uit het park. Ook is er nieuwe kleding met het Walibi-logo en de skyline van het park.

Die bestaat uit de entreepoort en de attracties Xpress: Platform 13, Space Shot, La Grande Roue, Goliath, Untamed en Skydiver. Van het ontwerp bestaan ook pins, magneten en sleutelhangers. Op andere kledingstukken staan de namen van alle attracties en themagebieden in het park.

Een zwart Untamed-shirt toont het logo van de attractie, het baanverloop en enkele specificaties. Op een ander shirt prijken de lay-outs en openingsjaren van de achtbanen Condor, Speed of Sound, Xpress, Goliath, Lost Gravity en Untamed. Die achtbanen kregen ook eigen mokken, sleutelhangers en in sommige gevallen magneten en pins.

Official
De truien bevatten een labeltje met de tekst "Official merchandise". "Dit is natuurlijk een onmisbare collectie voor de échte fans van onze rides", laat een woordvoerster weten. De items zijn verkrijgbaar bij de W.A.B Shop, de grote winkel bij de uitgang van lanceerachtbaan Xpress.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be