Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Nieuwe directeur Toverland vertelt over veranderingen en toekomstplannen

01-02-2020, 15.54 uurBeeld: Eftelflags

Attractiepark Toverland heeft sinds kort een nieuwe algemeen directeur: Jean Gelissen jr., de zoon van oprichter Jean Gelissen. In zijn eerste grote interview sinds zijn aanstelling in november vertelt de 28-jarige Limburger over zijn toekomstplannen en grote veranderingen voor én achter de schermen van het familiebedrijf.

De afgelopen maanden werden al veel structurele wijzigingen doorgevoerd op het gebied van entreeprijzen, openingstijden, personeelsinzet en evenementen. In een nieuwe aflevering van de Looopings Podcast legt de directeur uit waarom dat volgens hem noodzakelijk was. Ook beschrijft hij hoe hij ervoor wil zorgen dat Toverland een volwassener imago krijgt.

Verder komt Gelissen jr. aan het woord over bezoekersaantallen, financiële resultaten en voorspellingen voor de toekomst. Wanneer kunnen we een Toverland-hotel verwachten? En hoelang laat de volgende grote uitbreiding nog op zich wachten? Voor het komende seizoen heeft Toverland al wel een "nieuwe attractie" in petto: een bestaande betaalattractie wordt gratis.

Beluister deze aflevering via SpotifyDe Looopings Podcast is er voor iedereen die meer wil horen over de wereld van pretparken, dierentuinen en attracties. We spreken met prominenten uit de branche over hun werkzaamheden, visie en toekomstplannen. Wil je reageren, mail ons dan.

Luisteren én abonneren kan via gratis podcast-apps als Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Podimo, Stitcher, Overcast, Podcast Addict, Castro, Podtail en TuneIn.
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be