Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling sluit restaurant Het Witte Paard voor renovatie

30-01-2020, 13.08 uurBeeld: Eftelwesley

De Efteling grijpt de rustigste periode van het jaar aan voor een verbouwing. Restaurant Het Witte Paard blijft ongeveer twee weken dicht voor een grote opknapbeurt. Dat bevestigt een woordvoerder van het attractiepark aan Looopings.

Er worden geen ingrijpende wijzigingen doorgevoerd, weet de voorlichter. "Het gaat puur om onderhoud." Foto's laten zien hoe medewerkers binnen bezig zijn met schilderwerk. Tafels en stoelen zijn opgestapeld in één ruimte. Het volledige restaurantservies staat tijdelijk buiten.

Efteling-bezoekers kunnen tijdens de renovatie uitwijken naar zelfbedieningsrestaurant Panorama, gelegen naast Vogel Rok.

Nieuw thema
De laatste metamorfose van Het Witte Paard vond plaats in 2014. Toen werd het restaurant voor 2 miljoen euro verbouwd. Efteling-ontwerper Sander de Bruijn kwam op de proppen met een nieuw thema, in de stijl van een Engels theehuis. Vorig jaar werd nieuw terrasmeubilair geïntroduceerd.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be