Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
This is Holland

Vliegsimulator This is Holland geeft maand lang 50 procent korting

29-01-2020, 18.32 uur

Wie vliegsimulator This is Holland een keer wil uitproberen, kan de komende weken voor de helft van de prijs naar binnen. Ter gelegenheid van het tweejarig bestaan van de toeristische attractie in Amsterdam worden in februari tickets verkocht met 50 procent korting.

Normaal gesproken kost een kaartje voor This is Holland 17,50 euro aan de kassa en 16 euro op internet. Voor de hele maand februari zijn nu online tickets verkrijgbaar voor slechts 8 euro per persoon. Vanwege een landelijke onderwijsstaking geldt de actie onverwachts ook al op donderdag 30 januari en vrijdag 31 januari.

"We vervroegen nu onze speciale februari-actie zodat kinderen, ouders en begeleiders tijdens deze stakingsdagen met een flinke korting een ervaring kunnen krijgen die ze nog lang zullen herinneren", laat een woordvoerder weten. Bezoekers zijn dagelijks welkom tussen 10.00 en 19.00 uur.

Negen minuten
This is Holland opende in het najaar van 2017. Tijdens een bezoek van ongeveer een uur wordt de ontstaansgeschiedenis van Nederland gepresenteerd, gevolgd door een rit in een gigantische negen minuten durende vliegsimulator. In marketingmateriaal wordt de attractie een '5D flight experience' genoemd, maar de film in de simulator is niet driedimensionaal.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer This is Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be