Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Koninklijke Burgers' Zoo

Dierenpark Burgers' Zoo wordt grote escape room: Escape Zoo

30-01-2020, 11.05 uur

De Arnhemse dierentuin Burgers' Zoo fungeert in de voorjaarsvakantie als één grote escape room. Bezoekers kunnen van zaterdag 15 februari tot en met zondag 1 maart een geheim ontrafelen onder de noemer Escape Zoo. De activiteit zit inbegrepen bij de entreeprijs.

Het doel is om een dierendokter en haar assistente te helpen met hun zoektocht naar een verdwenen neushoornvogel met een gebroken pootje. "Ga met de schatkaart van de dierendokter op zoek naar de verborgen geheimen van de Mangrove, Ocean, Desert en Bush", staat in de beschrijving. "Ontdek tijdens je avontuur het lievelingseten van de neushoornvogel en lok 'm hiermee terug."

Er moet een code gekraakt worden om een speciale plattegrond te bemachtigen. Die vormt het startsein voor de educatieve speurtocht. "Door goed te kijken, te luisteren en samen puzzels op te lossen, komen de avonturiers telkens een stapje dichter bij de oplossing."

Acteurs
Deelnemers komen op de route ook acteurs tegen. Het concept is in elkaar gezet door DarkPark, een Nederlandse ontwikkelaar van escape rooms. Wie het interactieve spel afrondt, ontvangt als beloning een certificaat. Burgers' Zoo is in de vakantieperiode geopend van 09.00 tot 17.00 uur.



Meer Koninklijke Burgers' Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be