Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Weer directiewissel bij Walibi Holland

03-02-2020, 12.01 uurBeeld: @promenadefotos

Er vinden opnieuw wijzigingen plaats binnen de directie van Walibi Holland. Operationeel directeur Gerben Kempenaar is sinds kort actief als interimdirecteur parkuitgaven, officieel 'director park spending ad interim'. Hij neemt de functie over van de vorige directeur parkuitgaven, Erik de Wild.

Dat bevestigt een woordvoerster van het pretpark aan Looopings. Volgens ingewijden zit De Wild al maandenlang thuis. Of hij later nog terugkeert naar zijn functie, is op dit moment niet duidelijk. Daar willen Walibi en De Wild geen uitspraken over doen. Ook over de precieze reden van de afwezigheid wordt niets naar buiten gebracht.

Een directeur parkuitgaven is bij Walibi commercieel en operationeel verantwoordelijk voor alle horecagelegenheden, souvenirwinkels, spellenkramen, betaalattracties en het volledige vakantiepark Walibi Village. Een operationeel directeur houdt zich bezig met de attracties en het entertainment in het park.

Overstap
De operationele taken van Kempenaar worden voorlopig waargenomen door algemeen directrice Mascha van Till. Verder bestaat de directie uit marketingdirecteur Marc Guffens. Hij maakte afgelopen voorjaar de overstap van Walibi Belgium naar het Nederlandse zusterpark, nadat de vorige marketingbaas al binnen een half jaar opstapte.

Walibi Holland heeft nog een groot aantal vacatures openstaan. Op dit moment wordt onder andere gezocht naar een horecamanager, een manager technische dienst, een salesmanager, een ict-manager, een personeelswerver en een digitale marketeer.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be