Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Beroemde topsporter scheldt Mickey Mouse uit in Disneyland Paris

26-01-2020, 13.58 uur

Een bekende olympische topsporter is helemaal losgegaan tijdens een bezoek aan Disneyland Paris. Bizarre beelden tonen hoe de Britse wielrenner Bradley Wiggins in het bijzijn van jonge kinderen het pretpark de grond in stampt en Mickey Mouse uitscheldt. Daarover bericht de Britse tabloidkrant The Sun.

In de video van 14 seconden loopt de 39-jarige sportlegende door themagebied Main Street U.S.A. terwijl hij roept: "Fuck off. Fuck off Disneyland. Mickey Mouse is a cunt. You can fuck off." Hij voegt eraan toe: "Pedophile. Pedophile."

The Sun heeft ervoor gekozen om het filmpje zelf niet te publiceren, maar een woordvoerder van Wiggins bevestigt de authenticiteit van de beelden. "Hij is teleurgesteld dat de video gelekt is door iemand waarvan hij dacht dat het een vriend was."

Instagram
Bradley Wiggins, die in 2012 als eerste Brit ooit de Tour de France won, bezocht Disneyland Paris tussen kerst en nieuwjaar. Ondanks de tirade ging hij wel met Mickey op de foto, zo is te zien op zijn Instagram-account. Disney heeft niet gereageerd op de uitlatingen.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be