Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Autodief Efteling gespot door beveiligingscamera's

27-01-2020, 21.04 uur | Reacties

Op het parkeerterrein van de Efteling is onlangs een auto gestolen. Beelden van beveiligingscamera's laten zien hoe een man ervandoor gaat met een witte Fiat 500 die niet van hem is. Het attractiepark en de politie zijn op zoek naar mensen die de dader herkennen.

De diefstal vond plaats op de personeelsparkeerplaats bij kantorencomplex Raveleijn. Het regionale tv-programma Bureau Brabant liet vanavond de videobeelden zien. "Zo komen de camera's aan de poort bij de uitgang erg goed van pas", aldus de voice-over. "Hij staat er duidelijk op."

De auto heeft het kenteken PJ-187-J. Wie weet waar de auto zich nu bevindt, kan ook contact opnemen met de politie. Er kan gebeld worden met het gratis telefoonnummer 0800-6070. Ook is er een e-mailadres: [email protected]

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be