Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling kleurt wit voor filmopnames

23-01-2020, 16.07 uurBeeld: @Eftelwesley, @ramonheeren

Delen van de Efteling zijn deze week plotseling wit geworden. Het gaat echter niet om een natuurlijk verschijnsel: verschillende groene heggen werden bespoten met nepsneeuw. Het attractiepark moet winters ogen in een nieuwe familiefilm, die de komende weken wordt opgenomen.

Gisteren bleek dat de heggen op de Pardoes Promenade bij Symbolica plotseling wit zijn. Halverwege de haag voor het Paleis der Fantasie houdt de witte kleur abrupt op. Vandaag kreeg het Avonturen Doolhof naast Monsieur Cannibale dezelfde behandeling. Een Efteling-woordvoerder bevestigt dat het winterse uiterlijk te maken heeft met de opnames.

De bioscoopfilm heet Expeditie Vos. Het verhaal gaat over een 11-jarige jongen die in de Efteling samen met zijn tante een puzzeltocht van zijn overleden opa probeert op te lossen. Dat avontuur leidt naar een kostbaar sprookjesboek. De cast bestaat onder meer uit Anna Drijver, Peter Faber en Edo Brunner.

Première
De Winter Efteling duurt officieel nog tot en met zondag 2 februari, maar de filmopnames lopen door tot en met vrijdag 7 februari. Expeditie Vos gaat naar verwachting halverwege december in première.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be