Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Vernieuwde waterbaan Avonturenpark Hellendoorn is bijna af

23-01-2020, 12.59 uur

In Avonturenpark Hellendoorn wordt de laatste hand gelegd aan de vernieuwde attractie Jungle Expedition. De boottocht uit 1979 onderging de afgelopen maanden een opknapbeurt. Er kwamen nieuwe scènes en nieuwe personages, met een andere verhaallijn. Bezoekers gaan vanaf komend voorjaar op zoek naar de vermiste avonturier Roger en zijn papegaai Geelsnavel.

De vogel is een verwijzing naar Kapitein Geelsnavel, de oude mascotte van het Overijsselse pretpark. In 2003 nam men afscheid van de papegaai, maar in 2020 keert het personage terug in een modern jasje. Hij kreeg ook een nieuwe stem.

De boten van de veertig jaar oude waterbaan zijn voorzien van audioinstallaties. "Opvarenden horen voortaan opnames uit het logboek van Roger en Geelsnavel", vertelt een woordvoerder aan Looopings. De nieuwe scènes langs de baan zijn nagenoeg af. "We werken nu verder aan de grot, met muurschilderingen en licht en geluid."

Winterperiode
Eigenlijk had Jungle Expedition - eerder Junglevaart en Jungle Monster genoemd - afgelopen zomer al af moeten zijn. "We hebben ervoor gekozen om ook de winterperiode te gebruiken voor de werkzaamheden, omdat we het in één keer goed willen doen", aldus de voorlichter. Avonturenpark Hellendoorn gaat op zaterdag 4 april weer open.







Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be