Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand geeft bijna 50 procent korting op tickets

23-01-2020, 01.23 uur

Phantasialand stunt met de entreeprijs voor het komende seizoen. Slechts enkele dagen nadat de nieuwe toegangsprijs van het Duitse attractiepark bekend werd - 52,50 euro per persoon - worden speciale actietickets in de verkoop gegooid. Die zijn bijna 50 procent voordeliger dan tickets aan de kassa.

Wie op geselecteerde dagen in april langskomt, kan al voor 28 euro naar binnen. Dat is 24,50 euro goedkoper dan de reguliere kassaprijs: een korting van 47 procent. Het lage tarief geldt op enkele doordeweekse dagen in april. Voor andere dagen in dezelfde maand zijn er actietickets van 30, 34 en 37 euro.

Een online kalender laat zien op welke dagen welk tarief gehanteerd wordt. "Let op: deze tickets zijn enkel online verkrijgbaar en het aantal beschikbare tickets is beperkt", waarschuwt Phantasialand. Het nieuwe seizoen begint op zaterdag 4 april.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be