Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Toegangsprijs Phantasialand met 3 euro omhoog naar 52,50 euro

21-01-2020, 13.37 uur | Reacties

Phantasialand verhoogt de entreeprijs dit jaar met 3 euro. In 2019 konden bezoekers nog voor 49,50 euro naar binnen. Dit jaar gaat een regulier toegangsbewijs voor het zomerseizoen - van 4 april tot en met 1 november - 52,50 euro kosten. Dat blijkt uit een overzicht op de website van het Duitse pretpark.

Naar alle waarschijnlijkheid opent Phantasialand dit jaar het langverwachte nieuwe themadeel Rookburgh, met de spectaculaire gelanceerde flying coaster F.L.Y. en themahotel Charles Lindbergh. Het openingsjaar van Rookburgh is nog niet officieel bevestigd, maar het mysterieuze gebied nadert de voltooiing.

Vorig jaar werd de toegangsprijs van Phantasialand in de zomermaanden nog eens met 2 euro verhoogd, naar 51,50 euro. Als dat dit jaar wederom gebeurt, gaan bezoekers 54,50 euro betalen voor één dagje pretpark. Er wordt nog geen melding van gemaakt op de Phantasialand-site.

Duurder
Phantasialand is een stuk duurder dan de nummer één van de Benelux. Bij de Efteling schommelt de kassaprijs dit jaar tussen 38 en 45 euro. Europa-Park, het grootste attractiepark van Duitsland, vraagt komend seizoen 55 euro voor een kaartje.

Reacties