Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Station Antwerp

Heropening van Belgisch pretpark Comics Station drie maanden uitgesteld

19-01-2020, 21.10 uur

Het verbouwen van het Belgische pretpark Comics Station Antwerp gaat langer duren dan verwacht. De Plopsa Group nam het noodlijdende attractiepark in treinstation Antwerpen-Centraal onlangs over. Eigenlijk zouden de deuren op zaterdag 4 april weer opengaan.

Nu is duidelijk dat de heropening zo'n drie maanden is uitgesteld. Op de Plopsa-site wordt intussen gesproken over een opening op woensdag 1 juli. "We gaan er iets speciaals van maken", laat Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof aan Looopings weten.

Comics Station opende in 2017, met attracties rond Belgische striphelden als Suske en Wiske, De Smurfen, Lucky Luke en Urbanus. Vanwege tegenvallende bezoekersaantallen en enorme schulden lag een faillissement op de loer. Het park is al maanden gesloten. Dankzij de overname door Plopsa is de toekomst veiliggesteld.

Show
De pretparkgroep van Kabouter Plop, Mega Mindy en Maya de Bij heeft aangekondigd zo'n 5 miljoen euro te willen investeren in vernieuwingen en aanpassingen. Er komt onder meer een dagelijkse show met clown Bumba.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Plopsa Station Antwerp
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be