Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-ticket inclusief parkeren 60 procent goedkoper bij Etos

18-01-2020, 02.26 uur

Dankzij drogisterijketen Etos kan iedereen met 60 procent korting naar de Efteling. Normaal gesproken kost een entreebewijs voor het attractiepark 40 euro. Met een parkeerkaart erbij zijn bezoekers 52,50 euro kwijt. Bij Etos worden nu tickets verkocht voor slechts 21 euro, inclusief parkeren.

Dat is maar liefst 31,50 euro goedkoper dan het reguliere tarief. De voordelige toegangsbewijzen zijn alleen geldig op zaterdag 25 of zondag 26 januari, tijdens speciale Etos-themadagen. Het park is dan geopend van 11.00 tot 19.00 uur.

Vanwege onderhoud blijven enkele attracties gesloten. Dat zijn wildwaterbaan Piraña, houten achtbaan Joris en de Draak, waterachtbaan De Vliegende Hollander en De Oude Tufferbaan. Verder is de show Raveleijn niet te zien.

Kassabon
De actietickets zijn niet online verkrijgbaar: ze worden alleen verkocht in Etos-winkels, zolang de voorraad strekt. "De kassabon is je ticket, dus bewaar deze goed", waarschuwt men. Dezelfde bon kan 's avonds gebruikt worden bij de slagbomen op de parkeerplaats.

Tijdens de Etos-dagen kunnen Efteling-abonnementen niet gebruikt worden.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be