Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Plopsaland trapt seizoen af met exclusieve dag voor abonnees

15-01-2020, 16.42 uur

Plopsaland De Panne begint het nieuwe pretparkseizoen dit jaar met een speciale dag voor abonnementhouders. Op zaterdag 28 maart zijn alleen Plopsa-abonnees en hun vrienden welkom. Zij kunnen het Vlaamse pretpark dan één week eerder dan de rest bezoeken.

De zogeheten Season Kick Off is bedoeld voor iedereen met een Plopsa-FunCard, Plopsa-GoldCard, Plopsa-BumbaCard of Bumba-GoldCard. Ook buurtbewoners van De Panne zijn welkom. Zij kunnen sinds afgelopen zomer kosteloos een Inwonerskaart aanvragen.

Gratis entreekaarten voor de "exclusieve avant-première" moet op voorhand online gereserveerd worden. Iedere abonnee krijgt de kans om voor 13,50 euro één introducé mee te nemen. Die tickets zijn ook op internet te bestellen.

Waterbaan
Komend voorjaar wordt de vernieuwde waterbaan DinoSplash in Plopsaland De Panne officieel geopend. De Season Kick Off vindt voor de eerst keer plaats. Het Duitse Plopsa-park Holiday Park organiseert al langer een vergelijkbaar evenement voor jaarkaarthouders.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be