Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Kleuren voor gevorderden: Disneyland Paris verkoopt gigantische kleurposter

14-01-2020, 22.52 uur

Disneyland Paris komt met een nieuwe uitdaging voor creatieve Disney-fans. In een souvenirwinkel wordt sinds kort een enorme kleurposter verkocht. Die bestaat uit een getekende versie van de plattegrond van het Disneyland Park, met een hoop verborgen details.

De speelse tekening van zeventig bij honderd centimeter toont vrijwel alle attracties en shows in het park, verspreid over de vijf themagebieden Main Street U.S.A., Frontierland, Adventureland, Fantasyland en Discoveryland. Op de kaart zijn ook veel Disney-figuren en karakteristieke Disney-snacks verstopt.

Het nabijgelegen Walt Disney Studios Park, waar tegenwoordig opvallend veel attracties gesloten zijn, komt op een subtiele verwijzing na niet op de kaart voor.

Town Square
De gedetailleerde kleurplaat is voor 13 euro verkrijgbaar bij de winkel The Storybook Store, gelegen aan Town Square in parkdeel Main Street U.S.A.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be