Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Plopsaland verplaatst sauna vanwege komst van Plopsa Hotel

14-01-2020, 00.20 uur

De sauna van waterparadijs Plopsaqua bij Plopsaland De Panne gaat deze week tegen de vlakte. Het losstaande gebouw, opgetrokken in vikingstijl, staat in de weg nu pal ernaast gewerkt wordt aan het Plopsa Hotel. Er komt binnenkort een nieuwe sauna voor in de plaats, bevestigt Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof aan Looopings.

Die wordt gerealiseerd ín het complex van Plopsaqua. Bijkomend voordeel is dat zwembadbezoekers straks niet meer naar buiten hoeven als ze gebruik willen maken van de sauna. De huidige sauna belemmert de doorgang tussen het attractiepark en het hotel.

Hoelang de werkzaamheden gaan duren, is nog niet duidelijk. "We proberen het zo kort mogelijk te houden", aldus Van den Kerkhof. Ondertussen blijft het buitenbad gewoon toegankelijk. De verhuizing kost zo'n 25.000 euro.

Kamers
Plopsaqua is dagelijks geopend, ook in de wintermaanden. Het Plopsa Hotel, met 117 kamers en een restaurant, opent later dit jaar de deuren.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be