Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: melige Efteling-medewerkers vertellen verhaal van Villa Volta in WhatsApp-groep

13-01-2020, 19.52 uur

In een WhatsApp-groep met Efteling-medewerkers kan het er behoorlijk melig aan toegaan. Dat wordt duidelijk bij het zien van een video die een werkneemster van het attractiepark op Facebook heeft gezet. Ze toont hoe haar collega's het volledige verhaal van Villa Volta navertellen met behulp van spraakberichten op WhatsApp.

De personeelsleden, werkzaam bij Droomvlucht en Villa Volta, weten beide voorshows uit hun hoofd op te dreunen. Dat doen ze zinnetje voor zinnetje. Na drie kwartier berichten over en weer sturen is het hele verhaal afgerond, met de karakteristieke afsluiter: "Ladies and gentlemen, please stand back. The doors will open in your direction."

Het verhaal van Villa Volta gaat over Hugo van den Loonsche Duynen, de leider van de roversbende de Bokkenrijders. Zijn stem is destijds ingesproken door acteur Jules Croiset. De eerste voorshow wordt verteld door Hein Boele.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be