Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling decoreert zelfs tijdelijke bewakingscamera's

10-01-2020, 13.22 uurBeeld: @84eric

Dat de Efteling thema hoog in een vaandel heeft staan, wordt nog maar eens duidelijk op de bouwplaats van de nieuwe achtbaan Max & Moritz. Het attractiepark heeft ervoor gekozen om zelfs tijdelijke beveiligingscamera's aan te kleden in Efteling-stijl.

Het bouwterrein van de dubbele rollercoaster wordt 24 uur per dag in de gaten gehouden. Daarvoor zijn speciale bewakingscamera's geïnstalleerd. Normaal gesproken ogen die allesbehalve sprookjesachtig. Dit keer heeft de Efteling er meer werk van gemaakt.

Op vier panelen rond de installatie staan nu Efteling-figuren als Jokie uit Carnaval Festival, de heks van Hans en Grietje en een wachter van De Indische Waterlelies die door gaatjes heen turen. Ook worden passanten in een Eftelings lettertype gewezen op het cameratoezicht.

Compleet
Begin deze week arriveerden de eerste baandelen van Max & Moritz. Later deze maand moet de zes meter hoge attractie compleet zijn. De opening vindt naar verwachting plaats over drie maanden.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be