Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland laat opa's en oma's gratis naar binnen

09-01-2020, 14.00 uur

Opa's en oma's mogen de komende weken gratis naar Toverland. Tot en met vrijdag 21 februari krijgen senioren op doordeweekse dagen gratis toegang als ze minimaal één kleinkind meebrengen. In die periode zijn alleen de twee overdekte themagebieden Land van Toos en Wunderwald geopend.

Daar staan attracties als familieachtbaan Toos-Express, bobsleebaan Maximus' Blitz Bahn en waterbaan Expedition Zork. Ook lanceerachtbaan Booster Bike wordt 's winters bij de overdekte delen gerekend.

De actie geldt ook voor kleinkinderen die een abonnement hebben of gratis naar binnen kunnen omdat ze kleiner zijn dan 90 centimeter. Opa's en oma's van alle leeftijden zijn welkom, maar bij twijfel beslissen de medewerkers van Toverland. Reguliere tickets kosten tijdens de winterperiode 18,50 euro aan de kassa en 15 euro op internet. 55-plussers betalen 15,50 aan de kassa.

Vakantie
Tijdens de voorjaarsvakantie - vanaf 22 februari - en in alle weekenden in maart opent Toverland bij hoge uitzondering het volledige park, inclusief alle buitenattracties.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be