Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Altijd happy hour in de Efteling: blik bier voor spotprijs door foutje

07-01-2020, 20.54 uur

Door een foutje is het tegenwoordig altijd happy hour in de Efteling. Efteling-bezoekers kunnen een blikje bier halen voor een spotprijs. Normaal gesproken vraagt het attractiepark 2,60 euro voor een blik Jupiler-bier van 33 centiliter. Wie een bestelling plaatst in de officiële Efteling-app, betaalt nog maar 1,30 euro voor hetzelfde product.

Sinds kort is het mogelijk om via de Efteling-app eten en drinken te bestellen bij snackrestaurant De Hongerige Machinist in horecacomplex Station de Oost. Afrekenen gebeurt ook in de app. Om onduidelijke redenen werd de prijs van een blik bier in de app onlangs gehalveerd.

Dat werkt feilloos in de praktijk, ontdekte Looopings vanmiddag. Wie de digitale bestelfunctie gebruikt, kan nu voor 1,30 euro een gekoeld blikje bier achteroverslaan. Er zit geen limiet op het aantal bestelde biertjes. En aan bestellen via de app zijn geen extra kosten verbonden.

Alcoholvrij
Bij de kassa geldt wel de reguliere prijs van 2,60 euro. Ook de alcoholvrije Jupiler kost gewoon 2,60 euro, zowel bij de kassa als in de app.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be