Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: sprookjesfiguur Efteling aangevallen door eekhoorn

03-01-2020, 19.18 uurBeeld: @eftel_nerd

Een baldadige eekhoorn heeft een sprookjesfiguur in de Efteling toegetakeld. Op videobeelden van een Efteling-fan is te zien hoe het dier weinig overlaat van de winterkleding bij Hans en Grietje in het Sprookjesbos. Het brutale beest zit op de schouder van Grietje en knaagt flink aan haar mantel.

Efteling-abonnementhouder Nick Geerlings zag het gebeuren en waarschuwde het park via Twitter. "Eekhoorntje is de kleding van Grietje aan het slopen, deel maar snel een parkverbod uit", zei hij in eerste instantie gekscherend. "Schiet op, Efteling!", vulde hij aan toen de eekhoorn weigerde weg te gaan.

In een volgend bericht is te zien hoe de cape van het sprookjesfiguur los hangt. De eekhoorn hupst uiteindelijk weg met een lap stof in zijn bek. Efteling-medewerkers hebben de outfit van Grietje later nog geprobeerd te fatsoeneren, maar dat mocht niet baten. "Kleding moet vervangen worden", concludeert Geerlings. "Ik heb geen goed woord over voor die pluizige ratten", antwoordt Ron Bruintjes daarop.

Poppen
De Efteling heeft zelf nog niet gereageerd. Hans en Grietje wonen sinds 1955 in het Sprookjesbos. De huidige poppen stammen uit 2016.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be