Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Wereldberoemde Harry Potter-acteur viert oud en nieuw in de Efteling

01-01-2020, 10.59 uurBeeld: Jeroen van der Sterren

Bezoekers van de Efteling konden op oudejaarsdag een wereldberoemde acteur uit de Harry Potter-films tegen het lijf lopen. Niemand minder dan Rupert Grint (31), bekend van zijn rol als Ron Weasley, vierde oud en nieuw in het Kaatsheuvelse sprookjespark.

Op social media verschenen foto's van de Britse acteur. Volgens ingewijden verbleef Grint in Efteling-vakantiepark Bosrijk. Zelf heeft hij nog niets over zijn Efteling-bezoek op social media gezet.

Grint maakte er geen probleem van om met fans op de foto te gaan, merkte Jeroen van der Sterren. Hij kwam hem rond 17.45 uur tegen op de Pardoes Promenade. De abonnementhouder was speciaal naar het park gegaan met een vriendin, een grote Harry Potter-fan, toen hij hoorde dat de acteur in het park was.

Wemel
Rupert Grint vertolkte de rol van Ron Weasley - Ron Wemel in het Nederlands - van 2001 tot 2011. In dat jaar kwam het laatste deel van de filmreeks uit: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be