Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Foto's: ijssculpturen in dierenpark Wildlands Emmen

30-12-2019, 13.35 uur

Bezoekers van dierenpark Wildlands Adventure Zoo Emmen kunnen tijdelijk enorme ijssculpturen bewonderen. Verspreid over het park worden beelden gemaakt van ijs tentoongesteld. Ze zijn gemaakt door ijskunstenaars voor het IJsbeeldenfestival Emmen, dat zondag plaatsvond.

De kunstenaars wisten vijf gigantische ijsblokken met behulp van ijzerzagen om te vormen tot dieren en mythische wezens, waaronder een eenhoorn, een draak, een flamingo en vissen.

Na afloop van het evenement hebben de sculpturen een plekje gekregen in Wildlands-themagebied Nortica. Daar blijven de beelden staan totdat ze helemaal zijn gesmolten.

Entertainment
In de kerstvakantie staat de dierentuin op de meeste dagen in het teken van avondevenement Wildnights, met extra entertainment tot 21.00 uur. Op 31 december sluiten de poorten om 17.00 uur, op 1 januari is het park gesloten voor publiek.











Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be