Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Directeur vertelt: dit staat dierenpark Wildlands Emmen te wachten in 2020

01-01-2020, 21.28 uur | Reacties

Een dierenpark uit het slop trekken dat ten dode is opgeschreven: die haast onmogelijke opdracht kreeg Erik van Engelen mee als interim-directeur van Wildlands Adventure Zoo Emmen. Aan hem de taak om tegenvallende bezoekersaantallen, financiële problemen en negatieve recensies te lijf te gaan. Nu - ruim een jaar na zijn aanstelling - staat Wildlands er een stuk beter voor. Wat is het geheim van Van Engelen?

Daarover vertelt de dierentuinbaas in de nieuwste aflevering van de Looopings Podcast. Het afgelopen jaar stond in het teken van ontslagen, het toevoegen van dieren, het verbeteren van de infrastructuur en het verlagen van de entreeprijzen. Maar daarmee is het einddoel nog niet bereikt. Ook in 2019 draaide Wildlands nog verlies.

Van Engelen onthult hoe hij ervoor wil zorgen dat het park binnen enkele jaren weer financieel gezond is. 2020 belooft opnieuw een jaar met verbouwingen en aanpassingen te worden. Ook legt de directeur uit wat er volgens hem is foutgegaan tijdens de eerste jaren na de officiële opening in 2016. Daarnaast beschrijft hij wat hij aan het park zou veranderen als hij terug zou mogen naar de tekentafel.

Beluister deze aflevering via SpotifyDe Looopings Podcast is er voor iedereen die meer wil horen over de wereld van pretparken en attracties. We spreken met mensen uit de branche over hun werkzaamheden, visie en toekomstplannen. Wil je reageren, mail ons dan.

Luisteren én abonneren kan via gratis podcast-apps als Spotify, Stitcher, Overcast, Podtail, TuneIn, Google Podcasts en Apple Podcasts.
Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Reacties