Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling promoot nieuwe achtbaan Max & Moritz met enorm reclamebord

24-12-2019, 12.45 uur

Een groot reclamebord moet Efteling-bezoekers enthousiast maken voor de nieuwe familieachtbaan Max & Moritz, die opengaat in het voorjaar van 2020. Bij de uitgang van het parkeerterrein is een gigantisch bord neergezet, zogenaamd bekliederd door de ongemanierde hoofdpersonages uit de attractie.

Max en Moritz zijn twee baldadige broers die hun Duitse dorp onveilig maken met hun kwajongensstreken. Dat uit zich in verfvlekken en graffiti met taalfouten. Eerder presenteerde de Efteling al bouwzeilen met een aankondiging voor een "stomme familieachtbaan". Ook op ontwerpen voor de attractie zijn veel bekladde muren te zien.

Het reclamebord op de parkeerplaats toont een nieuwe visual voor Max & Moritz, waarop ook Efteling-bewoner Langnek en uitkijktoren Pagode staan. De rollercoaster bestaat straks uit een blauwe en een groene baan, die door elkaar heen zullen lopen. De attractie wordt gebouwd door de Duitse fabrikant Mack Rides.

Stationsgebouw
Op dit moment staan de steunpilaren voor de achtbaan al overeind. Ook een groot deel van het stationsgebouw is al af. De baandelen zelf ontbreken nog. Afgelopen week werd op de bouwplaats het hoogste punt bereikt.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be