Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Ruim een half jaar geen Buzz Lightyear Laser Blast in Disneyland Paris

07-01-2020, 16.45 uur

Bezoekers van Disneyland Paris kunnen meer dan een half jaar lang geen ritje maken in Buzz Lightyear Laser Blast. De populaire Toy Story-attractie is vanaf vandaag gesloten voor een ingrijpende renovatie. Die gaat naar verwachting duren tot eind juli. Voor de ingang zijn groene schuttingen neergezet.

De schuttingen lopen door tot het naastgelegen fastfoodrestaurant Café Hyperion, dat de komende weken ook gesloten is. Disney heeft nog niet bekendgemaakt wat er precies gaat gebeuren met Buzz Lightyear Laser Blast. Wel is duidelijk dat het gaat om de grootste opknapbeurt sinds de opening van de attractie in 2006.

De interactieve darkride in themagebied Discoveryland kampt al jaren met beschadigde karretjes, kapotte effecten en ander achterstallig onderhoud. Enkele jaren geleden werd het gebouw getroffen door een lekkage.

Zekerheid
Dat de attractie begin augustus weer operationeel is, is zeker geen zekerheid. Onderhoudsbeurten in Disneyland Paris lopen regelmatig maanden uit.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be