Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Dochter van Gert Verhulst neemt Samson-shows Plopsaland over

23-12-2019, 12.14 uur

Samson & Gert hebben afgelopen zomer afscheid genomen van Plopsaland, maar de pratende hond zal ook in 2020 gewoon te zien zijn in het pretpark. Hij krijgt een nieuw baasje. Dat wordt Marie Verhulst, de 24-jarige dochter van Gert. In augustus staat de zomershow van Samson & Marie op de planken in het Proximus Theater.

Dat bevestigt een Plopsa-woordvoerder aan Looopings. Marie Verhulst zet daarmee een jarenlange traditie voort. Haar vader trad sinds 2000 elke zomer op in Plopsaland. Hij gaf de afgelopen decennia maar liefst 1493 shows in het attractiepark. In augustus vond de laatste voorstelling plaats.

Of bekende personages als de Burgemeester, Alberto Vermicelli en Eugène Van Leemhuyzen in de toekomst ook van de partij zullen zijn, is nog niet bekendgemaakt. De komende maanden zijn Samson & Gert nog te zien met een afscheidsshow in het Studio 100 Pop-Up Theater in de Belgische plaats Puurs. In de voorstelling wordt Marie geïntroduceerd als nieuw baasje.

Ghost Rockers
Marie Verhulst speelde eerder in de Studio 100-reeks Ghost Rockers. Ze was al regelmatig te gast in Plopsaland voor optredens en meet-and-greets.

De huidige stem van Samson is die van acteur Dirk Bosschaert, ook bekend als Berend Brokkenpap uit de serie Piet Piraat.Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be