Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Alton Towers Resort

Man valt 64 kilo af omdat hij niet met dochtertje in attractie kon

21-12-2019, 12.13 uur

Een 33-jarige Engelsman heeft zijn leven omgegooid naar aanleiding van een pretparkbezoek. Blake Lewis viel maar liefst 64 kilo af nadat hij in attractiepark Alton Towers geweigerd werd bij een vliegtuigmolen. Daardoor kon ook zijn jonge dochter geen ritje maken.

Wat een mooie dag had moeten worden, liep voor Lewis' dochtertje vorig jaar uit op een fikse teleurstelling. Ze zat al samen met haar vader in de vliegtuigmolen Go Jetters Vroomster Zoom toen Lewis merkte dat hij de veiligheidsbeugel niet dicht kreeg. Het personeel moest vader en dochter verzoeken om de attractie te verlaten.

Voor de Brit, die 146 kilo woog, was het de druppel die de emmer deed overlopen. Hij wilde al langer afvallen, maar had nooit de kracht gevonden om het ook daadwerkelijk te doen. De tranen van zijn dochter gaven hem wél de motivatie om zijn levensstijl te veranderen.

Strijd
Lewis ging de strijd tegen de kilo's helemaal zelfstandig aan, vertelt hij aan Britse media. Hij verloor het gewicht door meer te bewegen en gezonder te eten.

Meer Alton Towers Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be