Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling hint op nieuw restaurant bij achtbaan Max & Moritz

20-12-2019, 17.31 uur

Het lijkt erop dat de Efteling plannen heeft voor een nieuw restaurant bij de nieuwe achtbaan Max & Moritz. Op een tekening die terloops voorbijkwam in een making-of-video is een gigantisch horecapunt te zien.

Als de ontwerpen werkelijk worden, voegt de Efteling een flink bouwwerk toe met een grote toren. De titel van het project - niet helemaal zichtbaar - eindigt op 'mel'. Pal naast Max & Moritz staat sinds 1987 al snackrestaurant De Steenbok.

Een Efteling-woordvoerder wil de plannen bevestigen noch ontkennen. "Er zijn veel van dit soort schetsen gemaakt van Max & Moritz", laat hij weten. "Op dit moment gaan we nog niet in detail aangeven wat waar komt."

Bobsleevereniging
De Steenbok onderging begin 2012 nog een grote verbouwing. Sindsdien is het restaurant aangekleed als het clubhuis van een Zwitserse bobsleevereniging. Ook kwam er een extra verkoopbalie met hamburgers, de Burger Backery.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be