Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell maakt attractie twee keer zo groot

14-12-2019, 20.50 uur

Eén van de attracties in Duinrell wordt volgend jaar fors uitgebreid. Het Wassenaarse pretpark maakt de bestaande overdekte speeltuin Rick's Fun Factory in 2020 twee keer zo groot. Daarvoor moet een andere attractie verplaatst worden.

Rick's Fun Factory, geopend in 2001, bestaat uit speeltoestellen, luchtkussens en ballenbakken voor bezoekers met een maximale lengte van 1.40 meter. Er komen nog meer speeltoestellen bij. Daarmee wil Duinrell de capaciteit van de winterharde locatie verhogen.

Verder worden er extra zitplekken voor ouders gerealiseerd. Uit een bouwtekening blijkt bovendien dat er ook een draaimolen gebouwd wordt.

Botsauto's
Op de plek van de toekomstige uitbreiding zijn nu nog botsauto's te vinden, de zogeheten Bumperfrogs uit 1993. Die komen straks terug aan de andere kant van het park, naast de frisbee-attractie Mad Mill.

Rick's Fun Factory ligt in de buurt van de hoofdingang van het attractiepark, naast de Verkeerstuin en de waterglijbaan Aqua Shute.Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be