Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Pairi Daiza

Videoprojecties in dierenpark Pairi Daiza tijdens kerstseizoen

14-12-2019, 11.42 uur

De gebouwen in het Belgische dierenpark Pairi Daiza komen deze winter na zonsondergang tot leven. Tijdens het kerstseizoen gebruikt het park op verschillende plekken videoprojecties. Bezoekers kunnen zich in het donker vergapen aan drie verschillende voorstellingen onder de noemer Mappings Noël.

Zo wordt de gevel van het grote aquariumgebouw Nautilus getransformeerd tot een kleurrijk kerstdorpje. Op de oude Abdijtoren van Cambron wordt een 'Slavische kerst' uitgebeeld. Verder zijn er videoprojecties bij de kinderboerderij bij de ingang.

De projectieshows duren vier minuten. Ze zijn vanaf 16.45 uur tot een half uur voor sluitingstijd elke tien minuten te zien.

Drijvend
Het is voor het eerst dat Pairi Daiza - de best bezochte dierentuin van de Benelux - ook 's winters open is. Het park zorgde voor verschillende extra attracties, zoals een drijvende ijsbaan en het huis van de Kerstman. Het winterseizoen duurt nog tot en met 5 januari.



Meer Pairi Daiza
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be