Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

Sesamstraat-vogel Big Bird voor het eerst te ontmoeten in PortAventura

14-12-2019, 14.18 uurBeeld: Pafans.com

Bezoekers van het Spaanse pretparkresort PortAventura World kunnen deze winter voor het eerst Sesamstraat-personage Big Bird ontmoeten. De figuren uit Sesamstraat zijn al langer in het attractiepark te vinden, maar tot nu toe ontbrak de beroemde gele vogel. Tijdens het winterseizoen heeft hij een eigen show.

De muzikale kerstvoorstelling, die Welcome Big Bird wordt genoemd, is de komende weken meerdere keren per dag te zien in kindergebied SésamoAventura. Daar opende eerder dit jaar de nieuwe interactieve darkride Street Mission, waarin Big Bird voorbijkomt in de vorm van een realistische animatronic.

Big Bird komt uit de originele Amerikaanse versie van Sesamstraat. In de internationale versies van de kinderserie wordt hij vaak vervangen door een ander karakter. Zo zijn veel Spanjaarden opgegroeid met de rood-gele kip Caponata. Nederlandse tv-kijkers kennen de blauwe vogel Pino.



Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be