Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Pretparkfan decoreert toilet als achtbaan in Phantasialand

13-12-2019, 14.20 uur

Een toegewijde pretparkfan heeft de kleinste kamer van het huis op bijzondere wijze aangekleed. Fransman Aurelien Guerra besloot zijn toilet te decoreren in de stijl van de spectaculaire lanceerachtbaan Taron in het Duitse attractiepark Phantasialand. Hij was er twee maanden mee bezig.

De ruimte werd voorzien van houten wanden, lichteffecten, muziek en een videoscherm. Ook hangt er een logo van Taron. "De verlichting en de muziek starten automatisch met behulp van een bewegingsmelder", vertelt Guerra aan Looopings.

Het volume kan aangepast worden. Ook kunnen toiletbezoekers een show starten met een speciale soundtrack, knipperende lampjes en een onride-video van de multi-launch coaster. In een YouTube-video toont de maker het eindresultaat.

Middeleeuws
Taron, geopend in 2016, staat samen met boomerang coaster Raik in het middeleeuwse themagebied Klugheim.Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be