Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland knapt deze winter groot gedeelte van het park op

13-12-2019, 16.52 uur

Een groot gedeelte van Bobbejaanland wordt deze winter opgeknapt. Het Vlaamse pretpark is bezig om het gebied tussen de familieachtbaan Oki Doki en de overdekte waterbaan Indiana River opnieuw in te richten. Daarbij wordt ook het station van de Monorail verwijderd.

"Water en groen zijn kernwaarden voor Bobbejaanland", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Dat willen we hier ook terug laten komen, door deze kant van het park mooier aan te leggen. Nu is het nog een lange laan waar weinig spanning in zit." De entrees van Indiana River en Oki Doki worden vernieuwd.

De Monorail staat al sinds 1976 in Bobbejaanland. "Door het station te verwijderen, ontstaat een prachtig zicht op het water", aldus de voorlichtster. Er blijven twee stations over: bij de hoofdingang en in Cowboy Town.

Thema
Het gebied wordt geen echt themagebied met een aparte naam, zoals het nieuwe gedeelte Land of Legends met de lanceerachtbaan Fury. "Voor nu focussen we hier puur op de infrastructuur en het groendecor. Het toevoegen van een thema zou een volgende stap zijn."

Bobbejaanland gaat weer open 4 april 2020.Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be