Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris laat kerstman kleren uittrekken

12-12-2019, 23.48 uur

Medewerkers van Disneyland Paris hebben een bezoeker verkleed als kerstman laten strippen. De man werd vanmiddag gespot bij de ingang van het Disneyland Park terwijl hij een klassieke rood-witte kerstoutfit droeg. Vervolgens escorteerden beveiligers hem naar de informatiebalie.

Daar kreeg hij te horen dat zijn pak uit moest. Disneyland verbiedt het dragen van kostuums die lijken op Disney-figuren. Kennelijk valt de kerstman daar ook onder. Bewakers bleven staan posten tot de man weer naar buiten kwam, zónder het kerstmanpak.

Gelukkig voor de bezoeker in kwestie droeg hij nog andere kleren onder de gewraakte uitrusting. Het is niet duidelijk of de man zijn kerstpak al aan had toen hij de toegangscontrole passeerde.

Vanavond
Mogelijk was de man in de war. Vanavond vindt in het park namelijk een speciaal evenement plaats voor abonnementhouders, waarbij het wel toegestaan is om verkleed te komen.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be